Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Ζευγολατιό Κορινθίας: Έκλεβε ρεύμα από τη ΔΕΗ και υλικά από τον ΟΣΕ!

Συνελήφθη στο Ζευγολατιό Κορινθίας 68χρονος τσιγγάνος ο οποίος τροφοδοτούσε το σπίτι του με ρεύμα που έκλεβε από τη ΔΕΗ- Είχε κάνει "πλιάτσικο" και στον ΟΣΕ


Έναν 68χρονο τσιγγάνο συνέλαβαν αστυνομικοί του τμήματος Βραχατίου στην Κόρινθο, ο οποίος είχε κάνει παρέμβαση με καλώδια σε κολώνα της ΔΕΗ προκειμένου να τροφοδοτεί το σπίτι του με δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα. Όμως η παρανομία του 68χρονου δεν τελειώνει εδώ αφού οι αστυνομικοί ανακάλυψαν έξω από το σπίτι του επτά στρωτήρες του ΟΣΕ, οι οποίοι αποδόθηκαν πίσω στον Οργανισμό.


Ο δράστης που αρνήθηκε να αποκαλύψει από πού "σήκωσε" τους στρωτήρες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου κατηγορούμενος για κλοπή δημόσιας περιουσίας και ρευματοκλοπή.

Παράλληλα η αστυνομία Αργοστολίου "έπιασε στα πράσα" 41χρονο "κυνηγό" καυσίμων την ώρα που μετέφερε σε δύο μπιτόνια κλεμμένα καύσιμα  τα οποία είχε αντλήσει από σταθμευμένα αυτοκίνητα που παραβίασε. Τα καύσιμα παραδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και ο δράστης μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...