Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Σοκ στην Καλαμάτα: Ζούσε με το πτώμα της μητέρας του 1,5 μήνα

Το μουμιοποιημένο πτώμα μιας 87χρονης συνταξιούχου δασκάλας, που είχε πεθάνει από καρδιοαναπνευστική ανακοπή πριν από ενάμιση μήνα, βρήκε την Πέμπτη η Αστυνομία μέσα στο σπίτι της στην Καλαμάτα.


Η άτυχη ηλικιωμένη - όπως λένε οι γείτονές της- ζούσε μια πολύ φτωχική ζωή μαζί με το γιο της, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και όλο αυτό αυτό το διάστημα έμενε στο σπίτι με τη νεκρή μητέρα του.

Η ηλικιωμένη βρέθηκε σχεδόν μουμιοποιημένη πάνω σε ένα ράντζο στο διάδρομο του παλιού διώροφου σπιτιού, στην οδό Μπουλούκου στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιάννη Δούζη, ο οποίος έκανε τη νεκροψία-νεκροτομή, η γυναίκα πέθανε από καρδιοαναπνευστική ανακοπή και ο θάνατός της προσδιορίζεται γύρω στις 20 Ιανουαρίου.

Επιπλέον, από την νεκροψία-νεκροτομή επιβεβαιώνεται πως δεν υπήρξε εγκληματική ενέργεια, καθώς στο πτώμα δεν βρέθηκαν κακώσεις ή άλλα σημάδια που να μαρτυρούν ότι είχε υποστεί κάποια επίθεση.

Γείτονες της εκλιπούσας αναφέρουν ότι δεν έβλεπαν συχνά ούτε την ίδια ούτε το γιο της, αλλά καταλάβαιναν ότι οι δυο τους περνούσαν δύσκολα γιατί στο σπίτι τους δεν υπήρχε ούτε ρεύμα.

Όσο για θέρμανση ή κάποιες άλλες στοιχειώδεις ανέσεις, φαίνεται ότι επίσης δεν υπήρχαν στο σπίτι, όπως μαρτυρούν. Την ίδια την 87χρονη την περιγράφουν ως μια πολύ βασανισμένη γυναίκα, που ήθελε μόνο την ησυχία της και δεν δεχόταν επισκέψεις. Κάπως έτσι αιτιολόγησαν οι γείτονες το γιατί κανένας δεν την αναζήτησε.

Επιπλέον, στο διάστημα αυτό που μεσολάβησε μέχρι να γίνει αντιληπτός ο θάνατός της, έβλεπαν αραιά και πού το γιο της, οπότε δεν υποψιάστηκαν κάτι.

Ομως την Τετάρτη το βράδυ -σύμφωνα πάντα με τις ίδιες μαρτυρίες- κάποιοι ειδοποίησαν τον εφημέριο κι εκείνος πήγε να την αναζητήσει, και προχθές το μεσημέρι, όταν πήγε η Αστυνομία, αποκαλύφθηκε η τραγική ιστορία.



Πηγή: eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...