Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΜΕ ΜΑΝΩΛΗ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Η Τοπική οργάνωση γυναικών Ναυπλίου της Νέας Δημοκρατίας έκοψε την βασιλόπιτα της την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Αμαλία Ναυπλίου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και μίλησε ο Δασκαλάκης Μενέλαος Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων. 

Παρών στην εκδήλωση αυτή ο βουλευτής Αργολίδος Ιωάννης Ανδριανός ,ο δήμαρχος Επιδαύρου Κ. Γκάτζιος , ο οποίος τίμησε και την πρόεδρο της τοπικής Γυναικών Ναυπλίου θεοδώρα Γραμματάκη με ένα συμβολικό δώρο για την μεγάλη της προσφορά στο κόμμα, ο τέως νομάρχης Αργολίδος Β. Σωτηρόπουλος ,ο πολιτευτής Β. Σιδέρης, ο δημοτικός σύμβουλος Χ. Γραμματικόπουλος ,ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αργολίδος Γ. Μπούνος καθὠς και πολύς κόσμος .
 

Ο κ. Μενέλαος Δασκαλάκης σπούδασε οικονομικά και νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στην Επικοινωνία. Έχει εργασθεί ως στέλεχος επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα και για αρκετά χρόνια κατείχε θέσεις ευθύνης, παράλληλα εργάσθηκε και ως ελεύθερος επαγγελματίας. 

Την περίοδο 1997 – 2004 συμμετείχε στον Πολιτικό Σχεδιασμό της Νέας Δημοκρατίας. Την περίοδο 2000 – 2004 δραστηριοποιήθηκε στο Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κων/νος Καραμανλής με την ιδιότητα του Διευθυντή – Συντονιστή του Τομέα Πολιτικής Επιμόρφωσης Πολιτικής Ακαδημίας. Το Δεκέμβριο του 2006 ορίσθηκε Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, θέση στην οποία υπηρέτησε έως τον Ιούλιο του 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...